Over ons

A-Hair Extensions is een jong, dynamisch, maar vooral ambitieus Belgisch bedrijf opgericht in 2020.

De liefde voor extensions is jaren geleden begonnen toen ik nog in dienst was als kapster. Zelf hebben we de kans gekregen om met verschillende grote merken mogen samen te werken. Uit deze ervaringen is mijn passie alleen maar gegroeid om zelf de perfecte hair extensions te ontwikkelen. Op basis van alle plus en minpunten zijn we dan uiteindelijk gekomen tot A-Hair Extensions.

Aangezien wij perfect weten wat wij willen en zelf zorgvuldig onze eigen haren uitkiezen kan u bij A-Hair op u beide oren slapen dat u kwaliteit van de bovenste plank in handen zult krijgen.

Familiebedrijf

A-Hair Extensions is een klein familiebedrijf bestaande uit man en vrouw. Op deze manier kunnen we onze partners altijd zeer snel en gericht helpen. Goede en persoonlijke communicatie en service dragen wij dan ook zeer hoog in het vaandel.

Het is de bedoeling dat onze partners ons altijd kunnen contacteren voor vragen of andere zaken. A-Hair bekijkt jullie niet als nummers, maar als partners.

Naast onze producten bieden wij ook opleidingen aan, omdat we zeker willen zijn dat onze partners zich volledig klaar voelen om aan de slag te gaan. Deze opleidingen worden ook door ons zelf gegeven, omdat we op deze manier weer een beter contact hebben met onze klanten.

Onze plusplunten:

  • Familiebedrijf (Persoonlijke omgang)
  • Snelle levering
  • Eigen opleidingen
  • Snelle communicatie
  • Marktconform

Snelle communicatie en leveringen

De dag van vandaag is het belangrijk dat jullie snel geholpen worden om u klanten de perfecte service te kunnen bieden. Hier spelen wij dus graag op in. We zijn een klein Belgisch familie bedrijfje met als resultaat dat u rechtstreeks contact hebt met ons persoonlijk.

Geen vervelende wachtmuziekjes en dergelijke, maar gewoon meteen verder geholpen kunnen worden door de juiste persoon. Ook onze leveringen gebeuren binnen de BeNeLux binnen de 48 uur na bestelling van maandag tot vrijdag.