OPLEIDINGEN

Perfectie training

Duur: +/- 3 uur

Prijs: 365 euro + Gebruikte haren

Als kwalitatief merk vinden wij het enorm belangrijk dat onze partners zo goed mogelijk klaargestoomd zijn om op hun beurt hun klanten zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Sommige kappers zijn al wat meer ervaren bij het plaatsen van extensions, maar zijn toch op zoek naar een training om hun werk nog meer te perfectionaliseren. Om deze reden geven wij met A-Hair ondersteuning met een perfectie training. Deze training zal ervoor zorgen dat jullie net dat tikje beter worden, waardoor jullie klanten nog gelukiger zullen zijn met het eindresultaat.

Wat houdt deze opleiding in?

Deze opleiding duurt meestal +/- 3 uur. Het is de bedoeling dat onze partner dan 1 of meerdere modellen zoekt (afhankelijk van hoeveel personen de opleiding zullen volgen). Tijdens deze opleiding komen jullie naar onze locatie en zullen een training geven op maat van u wensen en niveau. In tegenstelling tot onze dagopleiding zullen we hier de theorie meteen in de praktijk hanteren en gaan we een stuk meer focussen op details.

Na deze opleiding mogen onze partners uiteraard dag en nacht op ons beroep doen als ze vragen hebben. Wij zullen er alles aandoen om jullie naar het gewenste niveau te tillen.

Dagopleiding

Invisible Beads Extensions

Duur: Ganse dag

Prijs: 950 euro / persoon + Gebruikte haren

Voor onze dagopleiding is het niet noodzakelijk dat u al partner bent van A-Hair. Iedereen die een kapsalon heeft of ergens werkt is welkom. Wil jij je graag verdiepen in extensions. dan is deze training ideaal!

Deze opleiding bestaat uit een zeer uitgebreid programma waar we echt alle topics en stappen zullen bespreken die belangrijk zijn bij het zetten van Invisble Beads Extensions extensions. Deze dag zal zowel bestaan uit een theoretisch gedeelte als uit een praktisch gedeelte waarbij gewerkt wordt op eigen meegenomen model.

Wat is Invisble Beads Extensions?

Invisble Beads Extensions is een speciale techniek waarbij je de extensions nog minder ziet zitten. Ideaal voor vrouwen met weinig of dunne haren.

Wanneer?

Onze dagopleidingen zullen altijd een ruime tijd op voorhand bekendgemaakt worden op onze social media en op onze website.

U zal zich altijd via mail of op deze pagina kunnen inschrijven.

Er is ook altijd een mogelijkheid om een privé dagtraining aan te vragen. Gelieve voor meer informatie ons te contacteren via mail of telefoon.

Locatie:

De locatie van de georganiseerde groepsdagopleiding zal altijd bij ons doorgaan.

De locatie van onze privé dagopleiding is afhangkelijk van wat u wilt. Er bestaat een mogelijkheid om de opleiding bij ons op locatie in Westerlo te volgen, maar wij zijn uiteraard ook bereid om naar jullie te komen. Dit wordt altijd vooraf besproken.

Programma:

Dagopleiding van 9-18u

INHOUD

9-10u THEORIE

10-12.30 DEMONSTRATIE

Anaïs zal op een model de juiste technieken uitleggen en haar ervaringen met jullie delen.

12.30-13.15u LUNCHTIME

Er wordt voor iedereen een hapje voorzien.

13.30-18u UITVOERING

Werken op eigen model