FAQ

Op deze pagina hebben wij voor u de meest gestelde vragen over onze hair extensions gebundeld. Heeft u nog een andere vraag? Stuur ons een bericht en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

A-Hair Extensions

A-Hair extensions zijn 100% echte haren. De meest fijne kwaliteit in tape extensions. (Virgin russion rémy hair)

Remy–haar kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is.

Merken die zonder Remy kwaliteit werken, gebruiken zeer sterke producten om de haarschubben te vernietigen. Hierdoor gaat de natuurlijke kleur, glans en structuur van het haar verloren. Hoewel het haar nog glad aan zal voelen, zal het na enkele wasbeurten gaan pluizen en knopen.

Virgin hair (onbewerkt) houdt in dat het haar nooit chemisch is bewerkt. Om haar als virgin haar te kunnen kwalificeren moet het aan een aantal specifieke voorwaarden voldoen. Het is nooit gepermanent, geverfd, gekleurd, gebleekt en chemisch bewerkt. Dit betekent ook dat het haar van 1 persoon afkomstig is, de hele haaroppervlak onbeschadigd is en soepel in dezelfde richting valt, net als je eigen haar. Deze pure vorm geeft het haar een prachtig goed gezond en levendig uiterlijk wat je duidelijk kunt zien en voelen.

In 1 pakje A-Hair extensions zitten 5 dubbele tape extensions.

Bij een verdikking spreken we van gemiddeld 2-3 pakjes.

Bij een verlenging spreken we van 4-5 pakjes.

Je haar moet minimum 20 cm zijn om een mooi resultaat te bekomen. Je haar dient ook in een gezonde staat te zijn. Zwakke en breekbare haren kunnen geen gewicht van extensions verdragen.

Ja, de extensions worden om de 8 weken weer omhoog geplaatst, zodat je een mooi resultaat behoudt. Het voordeel van herplaatsen is ook dat je de haarwortel wat rust gunt.

Onze haren gaan makkelijk 8-12 maande mee. Dit is uiteraard afhankelijk van de verzorging en hoeveel je tewerk gaat met hittetools.

Door de top kwaliteit van onze haren is dit perfect mogelijk. Natuurlijk raden wij aan dit zeker niet teveel te doen.

Je dient je haren steeds met PROFESSIONELE haarproducten te wassen en te verzorgen. Niet professionele producten uit een warenhuis bevatten teveel schadelijke ingrediënten die je tapes kunnen aantasten. De tapes kunnen hierdoor verschuiven of zelfs loskomen.

Conditioners en haarmaskers zijn ook essentieel om je lange lokken in topvorm te houden.

Je mag de haren NOOIT ondersteboven wassen of föhnen, dit is zeer belastend voor de haarwortels en de tapes.

Mits de extensies “professioneel geplaatst” en goed verzorgd worden, brengen de extensies nauwelijks tot geen schade toe aan uw eigen haar.

Tip: Laat ze altijd door professionals plaatsen en verwijderen.

Heeft u nog een andere vraag voor ons?